elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'obre la nova Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana, OIAC i PROP a Vinaròs

S'obre la nova Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana, OIAC i PROP a Vinaròs
  • El nou espai s'ha situat en la plaça de Río Cuarto i suposa oferir unes instal·lacions més àmplies per a millorar l'atenció als veïns

MÉS FOTOS
S'obre la nova Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana, OIAC i PROP a Vinaròs - (foto 2)

Aquest matí l'alcaldessa, Maria Dolores Miralles, acompanyada pel vicealcade, Juan Amat, ha fet la inauguració oficial de la nova Oficina d'Informació i Atenció Ciutadania, OIAC, i PROP. Recordem que anteriorment l'espai se situava a la plaça Jovellar i ara s'ha traslladat fins a la plaça de Río Cuarto, amb la finalitat d'oferir unes instal·lacions més àmplies i còmodes per als veïns.

L'alcaldessa Miralles agraïa el treball de la Brigada Municipal, així com l'esforç dels treballadors, tant de l’OIAC com del PROP, per fer el trasllat amb celeritat de l'anterior oficina a l'actual. Segons ha detallat l’OIAC ofereix atenció per a gestions de caire municipal relacionades amb l'empadronament, pagament de taxes i impostos o consulta de la informació cadastral. Per part seua, el PROP, també situat a la mateixa oficina, ofereix la possibilitat de sol·licitar el certificat digital i realitzar gestions amb la Generalitat Valenciana.

El vicealcalde, per la seua part, destacava que “amb l'obertura de la nova OIAC es continua donant solucions a problemes que, com aquest, estaven enquistats des de feia anys, fruit de la passivitat de l'anterior equip de govern que a qüestions que es podien solucionar en mesos trigava anys a atendre”.

Per a acabar, recordem que per a realitzar gestions, tant amb l’OIAC com amb el PROP, és necessari sol·licitar cita prèvia a través del següent enllaç https://sige.gva.es/qsige/citaprevia.prop/#!/ca/home?uuid=4a86-87ca8-9257-816be , una vegada dins tan sols cal indicar la gestió ha realitzar i triar el dia i l'hora per fer la tramitació presencial a l'oficina.

Pujar