elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanitat assenyala que “el tancament de l'UCI de l'Hospital de Vinaròs no té cap fonament”

Sanitat assenyala que “el tancament de l'UCI de l'Hospital de Vinaròs no té cap fonament”
  • En els últims dies s'havia denunciat el “col·lapse” de l'UCI de l'hospital

La Conselleria de Sanitat ha convocat als caps de servei de l'Hospital de Vinaròs a una reunió aquest dissabte per a traslladar-los totes les mesures que s'han adoptat per a garantir el normal funcionament de la Unitat de Vigilància intensiva del centre.

La directora general d'Assistència Sanitària, Mariam García Layunta, i la subdirectora, Cristina Ruiz, juntament amb la gerent del Departament de Salut de Vinaròs, Vanessa Jorge, han citat als responsables dels serveis a una trobada en el qual explicaran amb detall el pla d'acció dissenyat per la Conselleria per a reforçar amb professionals d'UCI d'altres departaments a l'Hospital de Vinaròs i, d'aquesta manera, assegurar la continuïtat del servei. “El tancament de l'UCI no té cap fonament i mai s'ha contemplat per part de la conselleria”, ha assenyalat García Layunta.

En la trobada està previst comunicar també la resta de mesures que s'estan adoptant per a reforçar el Departament de salut de Vinaròs, com els més de 90 contractes que ja s'han realitzat en el marc de l'increment de places estructurals que està duent a terme la Conselleria.

A més, es comunicarà als caps de servei el contingut del Decret d'ocupació de places de difícil cobertura que està ultimant la Conselleria, una norma que resultarà clau per a resoldre les dificultats existents per a cobrir baixes en els centres sanitaris més allunyats dels principals nuclis urbans.

Pujar