elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

RENFE manté la retallada de 8 trens diaris entre Vinaròs i Castelló davant la passivitat de l’Alcalde de Vinaròs

RENFE manté la retallada de 8 trens diaris entre Vinaròs i Castelló davant la passivitat de l’Alcalde de Vinaròs
  • Gandía: “Portem més d’un any amb una retallada que afecta centenars de vinarossencs però Guillem Alsina segueix callat i submís a les ordres del PSOE”

El portaveu adjunt del Partit Popular a l'Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandia, ha recordat avui que "els vinarossencs portem més d'un any patint una retallada en les freqüències ferroviàries entre Vinaròs i Castelló per una decisió injusta i arbitrària del govern central que compta amb el silenci còmplice del govern local i especialment de l'alcalde, Guillem Alsina".

RENFE manté la retallada de 8 trens diaris entre Vinaròs i Castelló, una situació "que no pot allargar-se més perquè estem a punt d'iniciar el curs universitari i les famílies necessiten certesa. Recuperar les 12 freqüències diàries permetria a desenes de famílies un estalvi fonamental en aquests moments a l'evitar haver de llogar un habitatge".

Per Gandia "si greu és el tracte amb que Renfe i el Ministeri estan perjudicant a la nostra comarca més greu és el silenci de l'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, que és incapaç d'alçar la veu per defensar els vinarossencs i exigir públicament que necessitem i mereixem tenir les 12 freqüències diàries que va aprovar el govern del Partit Popular".

Finalitzava el portaveu popular recordant que "el Partit Popular de Vinaròs sempre estarà en la defensa dels interessos de Vinaròs. Ho vam fer durant molts anys fins que vam aconseguir triplicar les freqüències entre Vinaròs i Castelló i ara ho farem mentre el govern de PSOE mantingue la retallada que ens ha imposat a la nostra comarca".

Pujar