elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d'Agricultura presenta la pàgina web i les novetats de la fira Agromoció 2018

La Regidoria d'Agricultura presenta la pàgina web i les novetats de la fira Agromoció 2018
  MÉS FOTOS
  La Regidoria d'Agricultura presenta la pàgina web i les novetats de la fira Agromoció 2018 - (foto 2)

  El 7 i 8 d'abril de 2018 es durà a terme la 56a edició de la fira de maquinària agrícola, automòbils i productes de quilòmetre zero de Vinaròs, que des de 2017 compta amb una imatge i marca pròpia: Agromoció.

  En total, 40 expositors de proximitat, 23 grans empreses i 6 food trucks seran presents en un recinte d'uns 22.000 metres quadrats a la zona de Fora del Forat, dels quals 6.000 seran per a més de 220 d'estands que hi haurà habilitats, ha indicat el regidor d'Agricultura i Medi Ambient Jordi Moliner.

  El regidor ha avançat que aquest any una de les principals novetats és la posada en marxa d'una pàgina web pròpia de l'esdeveniment (www.agromoció.com ) en la qual totes aquelles persones interessades a assistir poden consultar l'agenda de la fira, els expositors que estaran presents i informació general de l'esdeveniment.

  A més, "aquest any hem volgut donar-li un especial impuls a les jornades que es realitzen paral·lelament a la fira, sobre temes relacionats amb l'agricultura ecològica i el món rural. Aquestes es realitzaran al Vinalab els dies 12 i 13 d'abril i seran gratuïtes per a tot tipus de públic ", ha destacat el regidor.

  Un gran desplegament logístic

  Durant la roda de premsa de presentació de la nova edició de la fira Agromoció, el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha destacat l'important auge que Agromoció va cobrar en la seua anterior edició i ha agraït a la brigada municipal tota la feina que realitza per fer possible aquest esdeveniment sense haver de subcontractar a altres empreses. "Això suposa un important estalvi per a les arques municipals", ha destacat Alsina.

  El regidor ha afegit que la Brigada estarà treballant durant dues setmanes per preparar el recinte, que comptarà amb 1,2 quilòmetres de tanca i 40 carpes per als expositors. D'aquestes, 30 són pròpies de l'Ajuntament i altres 10 són prestades per l'Ajuntament de Benicarló, gràcies al conveni de col·laboració que per a tal fi van signar els dos consistoris per optimitzar recursos.

  "En total hi haurà 9 operaris treballant per Agromoció, un esdeveniment que implica molta feina a nivell de muntatge elèctric", ha afegit Alsina, que ha explicat que aquest any també s'instal·laran 8 càmeres de vigilància al recinte per a una major seguretat i vigilància durant els dies que dure la fira.

  Tant Alsina com Moliner han acabat convidant a tota la població de Vinaròs i de poblacions veïnes a assistir a aquesta cita, en què a més dels estands d'exposició s'han programat una gran varietat d'activitats, amb inflables infantils, food trucks, un espai d'educació viària, exhibicions amb gossos i de tall amb motoserra. "Es tracta d'una programació molt completa i pensada per gaudir d'un dia de fira en família", ha conclòs Moliner.

  Pujar