11 de desembre de 2019 11/12/19

El PSPV-PSOE de Vinaròs celebra que los presupuestos de Pedro Sánchez contemplen la actuación en la N-238

El PSPV-PSOE de Vinaròs celebra que los presupuestos de Pedro Sánchez contemplen la actuación en la N-238 - (foto 1)

  El secretari de Sostenibilitat i Medi Ambient de l'Executiva Provincial del PSPV-PSOE, primer tinent d'alcalde de Vinaròs i candidat socialista a l'alcaldia, Guillem Alsina, ha mostrat la seua satisfacció pel fet que els pressupostos generals de l'Estat recullen les inversions necessàries per al condicionament de la N-238, la via que uneix la localitat amb Ulldecona, “la reparació de la qual porten esperant molts anys les ciutadanes i els ciutadans de la comarca”.

  Segons Alsina, “la satisfacció és màxima” perquè “veiem que la nostra reivindicació i les gestions realitzades a Madrid pel nostre diputat nacional, Artemi Rallo, han donat molt bon resultat”.

  L'actuació en la N-238 està valorada en 13,2 milions d'euros per a la seua execució entre 2019 i 2020, i en el present exercici ja s'invertiran 5 milions d'euros.

  Alsina considera que “el canvi de govern que es va produir al juny del passat any ha resultat molt positiu per a Vinaròs i per al Baix Maestrat perquè des de llavors, tot són bones notícies; amb Pedro Sánchez van arribar lles Rodalies, es desbloqueja l'actuació en la N-238 i a la fi d'any s'eliminarà el peatge de l'AP-7 al seu pas per la nostra comarca i per tota la província”.

  De fet, afegeix, “els pressupostos també recullen la partida necessària per a construir l'enllaç a l'autopista des de Vinaròs”.

  Alsina a més ha mostrat la seua satisfacció per l'impuls que el govern de Pedro Sánchez ha donat en els pressupostos del present any a les actuacions en la N-232, una via molt utilitzada pels ciutadans del Baix Maestrat i pels turistes que accedeixen a la costa des de l'interior de la península.

  ocultar
  El PSPV-PSOE de Vinaròs celebra que los presupuestos de Pedro Sánchez contemplen la actuación en la N-238
  Pujar