elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PSPV-PSOE Castelló mostra el seu condol per la mort de l'exalcalde de Vinaròs, Jordi Romeu

PSPV-PSOE Castelló mostra el seu condol per la mort de l'exalcalde de Vinaròs, Jordi Romeu
  • L'Ajuntament de la localitat va lamentar el seu decés i va decretar duel oficial fins al dilluns 26 de juliol

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, en el seu nom i en el de l’executiva provincial, trasllada el més sincer condol per la mort de l’alcalde socialista de Vinaròs, Jordi Romeu. Així mateix, transmet les condolences a familiars, amics, amigues, companys i companyes per esta gran pèrdua, un condol al qual s’ha sumat el secretari general de Socialistes Valencians i president de la Generalitat, Ximo Puig, el secretari comarcal Evaristo Martí i el secretari local, Eduard Barberà.

Blanch ha destacat la figura política de Romeu i la gran feina que va fer com a alcalde de Vinaròs. “El nom de Jordi Romeu va unit al llançament d’una nova modernitat a Vinaròs amb l’assoliment de grans projectes per a la ciutat que van comptar amb grans inversions del govern d’Espanya de José Luis Rodríguez Zapatero en una època en què va ser l’alcalde més important que teníem a la província, i que va haver de fer front al sectarisme i aïllament al qual els diversos governs del PP en la Generalitat i diputació van tractar d'imposar a la capital del Baix Maestrat, sense aconseguir-ho”, ha afirmat el secretari general provincial.

Així mateix, el dirigent socialista a les comarques de Castelló ha assenyalat que, durant eixos anys, “Romeu va saber mantenir un projecte dinamitzador i d’avantguarda utilitzant la gran ferramenta, bandera del partit socialista, i que és el diàleg, el consens i el treball en favor de la gent i de millorar la seua qualitat de vida”.

Romeu va ser alcalde de Vinaròs durant els anys 2007 al 2011 i regidor des del 1999 fins al 2015 en representació del PSPV-PSOE i, durant la seua alcaldia, es van fer grans projectes com el passeig marítim i el parc de vivendes, entre altres.

Pujar