elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es presenta la programació taurina de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017

Es presenta la programació taurina de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017

    Aquest dimarts ha estat presentada de manera oficial la programació taurina per a la propera edició de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, que aquest 2017 comptarà amb tres esdeveniments destacats per als aficionats al toreig, tal com ha indicat el regidor de Cultura, Festes i Tradicions, Marc Albella.

    Jesús Domínguez, de Tauro La Plana, l'empresa encarregada de l'organització d'aquests esdeveniments, ha explicat que la monumental correguda de bous de festes serà el proper 25 de juny a les 18:30 hores. En ella Finito de Córdoba, Juan José Padilla i Abel Valls seran els protagonistes de la jornada, mostrant la seua tècnica amb els exemplars de la ramaderia Marquès de Quintanar.

    El dia anterior, 24 de juny, també a les 18:30 hores, es realitzarà el concurs de retallades "Mestres del carrer" i posteriorment hi haurà a la mateixa plaça una exhibició de Anelles amb Mario G i A. Cuairán. Finalment, l'1 de juliol a les 18:30 hores, hi haurà un especial Bravura "Alba Atenea".

    Les entrades per assistir a aquests esdeveniments es podran adquirir a partir de l'1 de juny, en tres punts de venda: la taquilla de la plaça de toros (en horari comercial), a la penya "Pan y Toros" i a través de la pàgina web www.emocionestaurinas.com.

    Pujar