elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es presenta la nova edició de les escoles esportives EMIARE

Es presenta la nova edició de les escoles esportives EMIARE
  • Les activitats estan adreçades per als xiquets des de P5 fins a 6e de Primària i les inscripcions es podran realitzar en línia des de l’11 al 21 de setembre

MÉS FOTOS
Es presenta la nova edició de les escoles esportives EMIARE - (foto 2)

El Consell Municipal d’Esports ha presentat una nova edició de les Escoles Esportives Municipals d’Iniciació, Animació i Recreació Esportiva, EMIARE. La finalitat és apropar la pràctica l’esport als xiquets i xiquetes des de P5 fins a 6é de Primària amb activitats que faran en el mateix centre educatiu on estudien, d’aquesta forma també es facilita als pares i mares la conciliació familiar.

L’EMIARE s’oferirà del 2 d’octubre al 31 de maig en horari de 16:00h a 17:00h i de 17:00h a 18:00h.

El regidor d’Esports, Edu Barberà, ha indicat que el nou EMIARE sobretot vol fer arribar les activitats esportives a tots els xiquets i xiquetes de tots els col·legis de la localitat. En aquest sentit, assenyalava que “per tal d’aconseguir aquest objectiu s’ha externalitzat el servei per tal de garantir una prestació de qualitat perquè els més petits es puguen iniciar i gaudir de l’esport”.

Per la seua banda, el tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler, ha detallat que el mateix Consell, amb els tres monitors que disposa, oferirà les activitats per als xiquets i xiquetes de P3 i P4 al Pavelló Municipal, mentre que l’EMIARE està adreçat per als petits des de P5 fins a 6é de Primària i s’oferirà als centres educatius. Segons insistia “enguany s’ha volgut donar un nou impuls a aquesta iniciativa per a donar a Vinaròs una oferta esportiva de qualitat”.

Les inscripcions per a l’EMIARE es podran realitzar de l’11 al 21 de setembre a través del web www.escoletesesportivesvinaros.com, on també trobaran tota la informació i l’oferta que s’ofereix.

Pujar