17 de gener de 2021 17/1/21

Es posen en marxa treballs de desinfecció al municipi de Vinaròs

Es posen en marxa treballs de desinfecció al municipi de Vinaròs - (foto 1)
  • Les empreses encarregades de la neteja viària ha iniciat el protocol de desinfecció del mobiliari urbà com a mesura preventiva

MÉS FOTOS
Es posen en marxa treballs de desinfecció al municipi de Vinaròs - (foto 2)
Es posen en marxa treballs de desinfecció al municipi de Vinaròs - (foto 3)

Aquest matí han començat les feines de desinfecció dels espais públics i mobiliari urbà per part de les empreses encarregades de la neteja viària Acciona i Cítrics Roquetes, amb la col·laboració de la Brigada Municipal. Les feines es fan seguint les mesures de prevenció recomanades per part de les autoritats sanitàries.

La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha insistit que "aquests treballs es faran de forma periòdica amb els productes i la freqüència determinada a través de les autoritats sanitàries". D'altra banda, ha destacat que els operaris segueixen també les normes de seguretat corresponents per garantir la seua salut.

Serveis bàsics garantits

Cal destacar que per part de l'empresa encarregada de la recollida de les deixalles es garanteix el servei durant les properes setmanes gràcies a la coordinació per part dels treballadors.

Pel que fa a la recollida de cartró en els comerços s'ha decidit que davant de la baixa de l'activitat comercial només es passarà els dimarts.

Pujar