elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Festes presenta la programació de les Campanades 2017/18

Festes presenta la programació de les Campanades 2017/18
    MÉS FOTOS
    Festes presenta la programació de les Campanades 2017/18 - (foto 2)
    Festes presenta la programació de les Campanades 2017/18 - (foto 3)
    Festes presenta la programació de les Campanades 2017/18 - (foto 4)

    El regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella, ha presentat avui la nova edició de la programació per a les Campanades 2017/18, que per segon any consecutiu aposta per l'emissió en directe d'aquest moment a través de Canal 56 .

    "Tenint en compte l'èxit de l'any anterior, hem decidit continuar amb aquesta aposta, que busca que tant aquelles persones de Vinaròs i comarca que no puguen ser presents, com els que vulguen viure-les en viu i en directe, puguen gaudir aquest 31 de desembre de l'arribada del nou any a la localitat ", ha indicat Albella.

    En aquesta ocasió seran els comunicadors Adriana Prados i Txema Grau els encarregats de conduir aquest esdeveniment, que començarà a les 23:30 hores a la Plaça Parroquial i que des d'aquesta mateixa hora es podrà seguir també a través de la televisió.

    Un cop es donen les Campanades, Orquesta La Jungla amenitzarà les primeres hores del 2018 a la plaça fins a les 2:00 a.m. Posteriorment, els qui ho desitgen podran continuar la celebració en els pubs i locals d'oci de la població.

    "Animem a tots a que vinguen per compartir aquest moment i gaudir junts de l'entrada del 2018, ja sigue a la plaça o a través de les pantalles", ha conclòs Albella, que ha acabat agraint la col·laboració de la Comissió Organitzadora del Carnaval i de l'Associació de Pubs de Vinaròs per ajudar a fer possible aquest esdeveniment.

    Pujar