elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Naix “I jo també”, la nova plataforma per a millorar inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

Naix “I jo també”, la nova plataforma per a millorar inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

  Baix el nom de “I jo també” hi ha diferents entitats i associacions del Baix Maestrat que s’han unit per a millorar la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat de la nostra comarca.

  Aquesta iniciativa naix de la preocupació de la baixa inserció sociolaboral que tenen les persones amb discapacitat, i per això “I jo també” fomenta el treball en grup entre els diferents agents socials per a visibilitzar aquesta problemàtica.

  La plataforma es va presentar dijous a la ciutadania, en un acte que va comptar amb la presencia de la regidora de Política Social, Amàlia Cabos, l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez i l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, on se van explicar quins són els objectius i les accions, que emprendrà per a millorar la situació sociolaboral de les persones amb discapacitat de tota la comarca del Baix Maestrat. Així mateix, també es van facilitar els contactes per si hi ha interès en col·laborar amb la plataforma o en obtenir informació a través de la pàgina web de la plataforma.

  Els agents socials participants d’aquesta iniciativa són AFANIAD Vinaròs, COCEMFE Maestrat, CEE Baix Maestrat, CRIS de Vinaròs, Fenòmens i IVASS, a més de comptar amb la col·laboració dels ajuntaments de Vinaròs,  Benicarló i Peníscola.

   

  Pujar