5 d’agost de 2020 5/8/20

Medi Ambient i Serveis recorden com evitar la proliferació de mosquits al cementiri

    Els regidors de Medi Ambient i d'Obres i Serveis han treballat les últimes setmanes per poder controlar una gran infestació de larves de mosquit al cementiri municipal.

    Estes havien proliferat en els recipients amb aigua en els quals es col·loquen les flors, pel que el regidor d'Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, ha demanat a la ciutadania seguir una sèrie de recomanacions per evitar que aquesta situació es torne a repetir.

    En primer lloc s'ha de canviar l'aigua dels gerros per gels o esponges en rams de flors tallades. Una altra mesura és evitar la col·locació dels plats per a la recollida d'aigua sota els testos i foradar els recipients per evitar l'acumulació d'aigua en rams de flors artificials.

    Finalment, es recomana buidar els gerros i recipients un cop a la setmana. "La col·laboració de tots és necessària per fer front a esta plaga i especialment de cara al proper 1 de novembre, dia de Tots Sants, és bo tenir en compte estes mesures", ha conclòs el regidor d’Obres i Serveis Guillem Alsina.

    Pujar