17 de gener de 2021 17/1/21

L'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina participa a la cimera d'alcaldes de la Diputació de Castelló

L'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina participa a la cimera d'alcaldes de la Diputació de Castelló - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina participa a la cimera d'alcaldes de la Diputació de Castelló - (foto 2)
  L'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina participa a la cimera d'alcaldes de la Diputació de Castelló - (foto 3)
  L'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina participa a la cimera d'alcaldes de la Diputació de Castelló - (foto 4)

  Sant Mateu va acollir ahir a la tarde la segona de les sis cimeres que ha previst el Govern Provincial per a escoltar i atendre les reivindicacions dels 135 municipis del territori per a la confecció dels pressupostos 2021. A la trobada van participar totes les localitats del Baix Maestrat, amb l'alcalde Guillem Alsina en representació de Vinaròs, que aprofitar el seu torn de paraula per traslladar algunes de les principals reivindicacions de la localitat.

  D'altra banda, també va agrair a la Diputació de Castelló el gran suport que està oferint a tots els ajuntaments de la província, en un 2020 que serà recordat pel temporal de la borrasca Glòria i la crisi sanitària de la Covid-19. Alsina assenyalava que "el Govern Provincial ha estat al costat de tots els municipis amb inversions per ajudar a reparar les destrosses ocasionades pel temporal, així com la compra de material sanitari, a més de les feines de desinfecció que ha realitzat a través del Consorci de Bombers".

  Reunió a València

  Aquesta mateixa setmana Alsina, amb el amb el regidor d'Urbanisme, José Chaler, també s'ha reunit a València amb la delegada de Govern a la Comunitat Valenciana, Glòria Calero i el cap de gabinet, Vicent Bufort, per a tractar diversos temes pendents de competència estatal que afecten a Vinaròs.

  Pujar