elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Vinaròs desbrossa les restes vegetals dels camins rurals

L’Ajuntament de Vinaròs desbrossa les restes vegetals dels camins rurals
  • Es tracta de les feines rutinàries que es realitzen cada temporada per oferir una millor visibilitat als conductors i sobretot reduir el risc d’incendis

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de Vinaròs desbrossa les restes vegetals dels camins rurals - (foto 2)
L’Ajuntament de Vinaròs desbrossa les restes vegetals dels camins rurals - (foto 3)

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Jordi Català, ha iniciat les tasques de neteja de les restes vegetals dels camins rurals, a través la brigada verda municipal. Les feines compten amb el suport d’un tractor trituradora que complementa la sega de les herbes dels marges de les carreteres.

Cal destacar que durant els mesos d'abril, maig i juny ha sigut la mateixa brigada verda municipal lNet’encarregada de fer el desbrossament de forma constant, amb motiu de les pluges registrades i les elevades temperatures, que afavorien el creixement de les herbes. Ara per al mes de juliol s’han reforçat les feines de neteja amb la contractació d’un treballador a través d’una subvenció de la Diputació de Castelló, que durant els tres propers mesos donarà suport a la brigada.

El regidor Català ha destacat que “amb aquestes feines es pretén millorar la visibilitat dels camins rurals i netejar les cunetes de cara a les possibles precipitacions de setembre i octubre”. En aquest sentit, el regidor assenyalava que per al mes d’octubre s’ha previst el reforç d’una segona trituradora per mantenir en òptimes condicions els camins rurals.

Català insistia que les feines de neteja es realitzen de forma constant, en especial entre els mesos de maig a octubre, amb un increment significatiu de les tasques de desbrossament, sempre amb la optimització dels recursos per garantir un major rendiment de la maquinària.

Pujar