elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Vinaròs contracta sis persones desocupades

L'Ajuntament de Vinaròs contracta sis persones desocupades
  • Es tracta d'incorporacions realitzades mitjançant els programes d’iniciativa social EMPUJU i ECOVID

L'Ajuntament de Vinaròs ha formalitzat avui la contractació de sis persones aturades a través dels programes d'ocupació EMPUJU i ECOVID. El primer està adreçat per a joves menors de 30 anys perquè milloren les seues competències professionals, mentre que el segon programa, ECOVID, està adreçat per a persones desocupades majors de 30 anys, amb dificultats per reincorporar-se en el mercat laboral.

Les contractacions es realitzen per un període de 12 mesos a jornada completa, per a la realització de tasques de suport administratiu en diversos departaments municipals.

Cal destacar que la consecució dels programes s'ha realitzat a través de l'Agència de Desenvolupament Local. D'una banda l'EMPUJU, una iniciativa d’incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana i, d'altra banda, l'ECOVID, un programa d’incentius a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys, per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus).

La subvenció prevista per a l’Ajuntament de Vinaròs per a l’execució d’aquests dos programes és de 107.036,64 €.

Pujar