elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament treu a licitació la 1a fase les obres de renovació de la plaça de Sant Andreu

L’Ajuntament treu a licitació la 1a fase les obres de renovació de la plaça de Sant Andreu
  • Les feines es finançaran a través del Pla Avança de la Diputació de Castelló a falta de completar la renovació total amb la 2a fase

MÉS FOTOS
L’Ajuntament treu a licitació la 1a fase les obres de renovació de la plaça de Sant Andreu - (foto 2)
L’Ajuntament treu a licitació la 1a fase les obres de renovació de la plaça de Sant Andreu - (foto 3)
L’Ajuntament treu a licitació la 1a fase les obres de renovació de la plaça de Sant Andreu - (foto 4)
L’Ajuntament treu a licitació la 1a fase les obres de renovació de la plaça de Sant Andreu - (foto 5)

S’ha publicat al perfil de contractació del Sector públic la 1a fase l’adequació de la plaça de Sant Andreu amb la finalitat de fer una actuació integral de tot l’espai. El pressupost de sortida és de 115.192€ (IVA inclòs), finançat a través del Pla Avança de la Diputació de Castelló, i les empreses podran presentar les ofertes fins al proper 9 d’agost.

L’actuació d’aquesta primera fase, consistirà en realitzar les demolicions, serveis de soterrat d’enllumenat, drenatge sostenible, sanejament i condicionament previ per a executar la 2a fase valorada en 271.000€, IVA inclòs, en la qual es pretén acabar les pavimentacions, mobiliari, jardineria, nou arbrat, estructures, il·luminació i diferents elements. Un cop estiga acabada l’actuació, la plaça serà 100% accessible per al veïnat, assegurant l’entrada de guals, serveis i vehicles d’emergències.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Català, ha indicat que la intenció és reordenar tot l’espai per a millorar la zona verda i donar més preferència als vianants i xiquets. Segons assenyalava “durant les legislatures passades ja vam renovar el parc infantil després que els propis veïns ens traslladessen aquesta demanda. Amb aquesta primera fase i la posterior, el que aconseguirem és acabar de dignificar un espai molt concorregut i utilitzat de la nostra ciutat, que durant molt de temps ha estat abandonat i ha sigut objecte de vandalisme i incivisme”

Pujar