elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament rep al Saló de Plens als estudiants amb resultats acadèmics excel·lents

L'Ajuntament rep al Saló de Plens als estudiants amb resultats acadèmics excel·lents
  • 13 alumnes han aconseguit l'excel·lència gràcies a la seva dedicació al llarg de tot el curs i al suport de professors i familiars

MÉS FOTOS
L'Ajuntament rep al Saló de Plens als estudiants amb resultats acadèmics excel·lents - (foto 2)

Al Saló de Plens de l'Ajuntament es va fer l'acte d'homenatge als estudiants de la localitat que enguany han aconseguit l'Excel·lència Acadèmica gràcies al seu esforç i dedicació. Una distinció, amb l'entrega del pin del la ciutat i un petit obsequi, que no només valora el bon treball dels alumnes, sinó que també és un reconeixement a la feina dels professors i al suport dels familiars.

La regidora d'Educació, Begoña López, va ser l'encarregada d'obrir l'acte felicitant a tots els alumnes pels bons resultats aconseguits. En el seu discurs va destacar que tot i que l'educació és un dret, arreu del món hi ha 57 milions de xiquets que no poden accedir a l'escola, dels quals més del 54% són xiquetes, simplement pel fet de ser dones.

Begoña insistia als xiquets que "teniu l'enorme sort de poder accedir a l'educació sense cap límit i amb llibertat, a més de comptar amb el suport de la família i dels professors". D'altra banda, remarcava que "per a vosaltres anar a l'escola és un dret, per a altres xiquets només un somni". En aquest sentit, comentava que els alumnes s'han de sentir afortunats per poder anar al col·legi tots els dies i citava una frase de Nelson Mandela: "l'educació és l'arma més poderosa que pots usar per a canviar el món".

L'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, felicitava també a tots els alumnes i comentava que "volem una societat on l'estudi i l'esforç ajude a progressar". En aquest sentit, afegia que "l'educació vos acompanyarà al llarg de la vida, destacant que les persones que realment volen fer progressar el món continuen amb la seva formació".

Després dels discursos va ser el moment de fer entrega de les distincions als 13 alumnes que han aconseguit l'Excel·lència Acadèmica gràcies al seu esforç i sobretot també al suport de la família.

Pujar