elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament inicia una nova edició del programa Vinaròs Digitalitza’t Plus

L’Ajuntament inicia una nova edició del programa Vinaròs Digitalitza’t Plus

  La iniciativa compta amb cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del programa operatiu de creixement sostenible 2014-2020, mitjançant l’Estratègia EDUSI de l’àrea Urbana Benicarló-Vinaròs. El programa compta amb una prorroga fins al octubre

  L’Ajuntament presenta una nova edició del programa Digitalitza’t Plus adreçat a millorar la competitivitat de les empreses a través de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). La finalitat és conscienciar, sensibilitzar i impulsar la transformació digital del teixit empresarial local i facilitar als participants la incorporació sistemàtica de les TIC com a eines competitives, clau en l’estratègia de negoci per a millorar la productivitat i competitivitat.

  El programa Vinaròs Digitalitza’t Plus es divideix en dos blocs de contingut diferenciat que es desenvolupen de manera simultània.

  El primer bloc serà impartir “Webinaris en obert” on podran participar fins a 100 assistents per sessió. En total seran sis sessions en línia per a sensibilitzar i conscienciar les empreses de la importància de la transformació digital, el descobriment de les possibilitats que la incorporació de les TIC els brinda i el potencial increment de vendes i millora de gestió que se’n deriva.

  El segon bloc serà el "Programa de tutorització", en aquest cas, la participació estarà limitada a un màxim de 18 empreses, que seran admeses per ordre d’inscripció. Comprèn una sèrie d’accions creades específicament per a impulsar la transformació digital de les empreses que hi participen. Aquest bloc es desenvoluparà es dues fases, la primera serà un diagnòstic de situació i creació d’un pla d’acció individualitzat per a la millora de la productivitat i de la rendibilitat mitjançant la incorporació de les TIC, mentre que la segona fase, servirà per a desenvolupar les accions d’acompanyament i seguiment per a la implementació de les accions determinades en el pla d’acció de cada empresa participant.

  Requisits per a participar i inscripcions

  Els sis webinaris estan oberts a qualsevol empresa fins completar l'aforament màxim de 100 participants per sessió.

  El programa de tutorització, limitat a 18 participants, està adreçat a empreses donades d’alta en el cens d’activitats econòmiques, amb domicili social a Vinaròs o que tinguen un establiment obert al públic al municipi. L'admissió a aquest programa es realitzarà per ordre de sol·licitud.

  La inscripció als programes, tant als webinaris com al programa de tutorització, es realitzarà de manera telemàtica emplenant el formulari disponible en el web www.digitalitzatplus.es fins el 24 de maig de 2023.

  Pujar