20 de novembre de 2019 20/11/19

L'Ajuntament dóna la benvinguda als alumnes i al personal dels tallers d'ocupació Et Formem i Vinaròs Renova

L'Ajuntament dóna la benvinguda als alumnes i al personal dels tallers d'ocupació Et Formem i Vinaròs Renova - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament dóna la benvinguda als alumnes i al personal dels tallers d'ocupació Et Formem i Vinaròs Renova - (foto 2)

  Aquest dijous, al Centre de Coneixement Vinalab de Vinaròs, s'ha dut a terme l'acte de presentació oficial i benvinguda als alumnes i al personal que en els propers mesos formaran part dels dos tallers d'ocupació subvencionats pel SERVEF i que li han estat concedits a la localitat.

  En total 36 persones formaran part d'aquestes iniciatives, entre alumnes i personal docent, directiu i administratiu. En el cas del taller Vinaròs Renova, 10 alumnes tindran feina i formació durant un any i s'encarregaran de renovar la zona central de l'Avinguda Jaume I per convertir-la en un passeig de vianants. D'altra banda, el taller Vinaròs Et Formem formarà a 20 alumnes en floristeria i jardineria, durant quatre mesos i amb possibilitat d'ampliar 1 any més.

  "Estem molt contents amb la concessió de les ajudes per a poder realitzar aquests tallers i esperem que alguns d'ells puguen ampliar-se més temps, ja que són una bona oportunitat per aprendre i per tornar al món laboral, que a més deixa un llegat tangible en la localitat", ha expressat la regidora d'Ocupació, Maria Cano.

  Cano ha animat a tots els alumnes a aprofitar bé el temps i les experiències viscudes i ha recordat que a més d'ocupació, aquests tallers ofereixen un certificat de professionalitat que busca ajudar els alumnes a integrar-se al món laboral. "Us dono l'enhorabona per ser aquí i desitjo que tragueu el màxim profit a aquesta experiència", ha expressat.

  L'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha felicitat també als alumnes i al personal per aquesta nova etapa que comencen i ha indicat que un aspecte clau d'aquests tallers és que combinen treball amb formació, sent "un punt de partida per trobar noves oportunitats en una societat en què tots han de tenir cabuda i una vida digna amb dret a l'habitatge, al treball i a l'educació ".

  Pla ha recordat que es passarà d'una inversió de 190.000 euros a la localitat a més de 900.000 amb 6 programes, el que suposa un canvi substancial en matèria de política social i d'ocupació que beneficia, especialment, als que més ho necessiten.

  En aquest sentit ha explicat que el 2017 es van posar en marxa els itineraris integrats d'inserció socio - laboral, que s'espera que tinguen continuïtat durant 2018 i dels que van formar part més de 145 persones; algunes d'elles han aconseguit ocupar-se en els tallers d'ocupació que han començat aquesta mateixa setmana.

  ocultar
  L'Ajuntament dóna la benvinguda als alumnes i al personal dels tallers d'ocupació Et Formem i Vinaròs Renova
  Pujar