elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament contracta 20 treballadors a través de dos programes d’ocupació

L’Ajuntament contracta 20 treballadors a través de dos programes d’ocupació
  • Aquesta setmana s’ha formalitzat la firma dels contractes dels 20 alumnes-treballadors, a més de l’equip docent i directiu, que realitzarà diferents tasques de millora al municipi

MÉS FOTOS
L’Ajuntament contracta 20 treballadors a través de dos programes d’ocupació - (foto 2)
L’Ajuntament contracta 20 treballadors a través de dos programes d’ocupació - (foto 3)

A Vinaròs s’han posat en marxa dos tallers d’ocupació amb la finalitat de millorar la situació laboral dels veïns i veïnes aturades. Cal destacar que aquestes dues iniciatives es gestionen des de Vinaròs Promou i ha suposat la contractació de 20 persones aturades.

La primera de les iniciatives és el Taller d’Ocupació Treballem Iguals II adreçat per a dones en situació d’atur, que ha suposat la incorporació de 10 alumnes-treballadores, a més de l’equip docent i directiu durant el termini d’un any. En aquest període rebran formació pràctica i teòrica en les especialitats d’Activitats administratives en la relació amb el client i Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, que les permetrà obtenir els corresponents certificats de professionalitat.

La segona de les iniciatives ha sigut el Taller d’Ocupació Vinaròs Futur Verd que també ha permés realitzar la contractació de 10 alumnes-treballadors, més l’equip docent i directiu, durant un termini d’un any. En aquest cas, rebran la formació en Activitats en vivers, jardins i centres de jardineria i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Durant la signatura dels contractes, l’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “gràcies a la consecució d’aquests dos tallers d’ocupació s’ha fet la contractació de 20 persones aturades que rebran formació, al mateix temps que també ajudaran a millorar els serveis que s’ofereixen des de l’Ajuntament, a través de les pràctiques”. Segons afegia un cop finalitze el taller rebran el certificat de professionalitat que les permetrà tenir més opcions d’incorporar-se en el mercat laboral.

Pujar