5 d’agost de 2020 5/8/20

L'Ajuntament cedeix un vehicle al Departament de Salut

L'Ajuntament cedeix un vehicle al Departament de Salut - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament cedeix un vehicle al Departament de Salut - (foto 2)
  L'Ajuntament cedeix un vehicle al Departament de Salut - (foto 3)

  Aquest divendres l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, i la gerent del Departament de Salut de Vinaròs, Ana Arizón, han signat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el propi Departament.

  Posteriorment s'ha fet entrega del vehicle que l'Ajuntament ha cedit i que servirà perquè els professionals d'atenció continuada assignats al centre de salut local puguen desplaçar-se de forma més ràpida a l'hora de realitzar visites a domicili.

  "Agraïm a l'Ajuntament de Vinaròs i al seu alcalde aquesta acció, que ens ajudarà a prestar un millor servei", ha assenyalat Arizón. L'alcalde Pla, per la seua banda, ha indicat que "és important que les administracions públiques s'ajuden mútuament" i ha destacat que actualment, amb l'Hospital Comarcal, hi ha diversos projectes en marxa.

  Entre ells Pla ha esmentat les millores en l'aparcament, les gestions per poder tenir un segon centre de salut i altres que veuran la llum en els propers mesos. "Tot i les dificultats pressupostàries, seguim lluitant i col·laborant perquè el nostre sistema de salut públic sigue el millor possible", ha conclòs Pla.

  Pujar