elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jutgen a un Guàrdia Civil de Vinaròs per unir-se a una xarxa de tràfic de drogues

Jutgen a un Guàrdia Civil de Vinaròs per unir-se a una xarxa de tràfic de drogues
  • La fiscalia demana tretze anys de presó per a l'agent per un delicte contra la salut pública i un altre de descobriment i revelació de secrets

La Fiscalia sol·licita provisionalment 13 anys de presó per a un agent de la Guàrdia Civil de Vinaròs al qual acusa d'un delicte contra la salut pública i un altre de descobriment i revelació de secrets.

A més, demana sis anys de presó per a altres dues persones acusades d'un delicte contra la salut pública pel mateix cas.

Els fets van començar a partir d'una investigació del Servei d'Assumptes Interns de la Benemèrita que va detectar comportaments anòmals en el processament en consultar informació
relacionada amb persones vinculades a la venda i consum d'estupefaents en bases de dades
policials, informació que compartia amb terceres persones.

A partir d'aquesta investigació, es va determinar que el 30 de maig de 2016 el guàrdia, acompanyat d'un altre dels processaments, es va traslladar fins a Roquetes de Mar on el tercer encausat els va vendre 50 grams de cocaïna.

El guàrdia i el seu acompanyant van ser detinguts l'endemà, quan tornaven amb la droga, que pensaven destinar per al consum de tercers.

Pujar