elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joventut presenta la programació d’Estiu Jove

Joventut presenta la programació d’Estiu Jove
  • Paddle surf, caiac, tallers d’arduino o fotografia són algunes de les propostes perquè el jovent puga gaudir d’un oci educatiu de l’1 al 26 de juliol

MÉS FOTOS
Joventut presenta la programació d’Estiu Jove - (foto 2)

El regidor de Família, Infància i Joventut, Juanfran Calvo, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal una nova edició del programa Estiu Jove. La finalitat és oferir un entreteniment alternatiu i saludable fora del període lectiu perquè els joves puguen gaudir d’unes vacances estiuenques actives.

El regidor Calvo ha indicat que les activitats es faran de l’1 al 26 de juliol en horari de 9:45h a 13.30h i estaran adreçades per als joves nascuts entre el 2006 i 2009. En aquest sentit, comentava que s’han programat diverses propostes que combinen esports i activitats a l’aire lliure amb tallers de fotografia i electrònica.

Pel que fa a les propostes esportives s’oferirà caiac i paddle surf, a més de coastering, una modalitat de senderisme per la costa que inclourà salts a l’aigua. En relació als tallers, hi haurà fotografia on els participants hauran de crear una càmera amb una caixa, iniciació al sistema arduino amb programació i electrònica i expressió corporal on els joves es podran expressar a través de la dansa.

Les inscripcions es podran realitzar a partir de demà i fins al 14 de juny a la seu electrònica de l’Ajuntament de Vinaròs, per fer-ho cal entrar a l’apartat Tràmits i escriure al creador “Estiu Jove”, llavors només caldrà seguir els passos que s’indiquen. D’altra banda, les inscripcions també es podran fer de forma presencial al Casal Jove, ubicat al carrer del Carreró número 51 de l’11 al 14 de juny.

 

Pujar