elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joventut presenta la nova programació del Casal Jove de Vinaròs

Joventut presenta la nova programació del Casal Jove de Vinaròs
  • El 2023 començarà amb un quadrimestre carregat de propostes amb formació i oci, a més d’activitats puntuals perquè el jovent es devertisca i aprenga durant el seu temps lliure

La regidora de Joventut, Paula Cerdà, ha presentat la nova programació del Casal Jove per al primer quadrimestre del 2023. Una vegada més s’ha optat per una oferta variada que resulte atractiva per al jovent, al mateix temps que es millora la seua formació.

Cerdà ha assenyalat que “l’agenda juvenil s’estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies, formació tècnica i laboral, a més d'oci educatiu i esport". Segons detallava s’han preparat cursos, tallers i activitats puntuals perquè els joves puguen participar en les propostes que consideren més interessants o que millor s’adapten al seus horaris.

Pel que fa a la programació del Casal Jove, s’oferirà el curs de Monitor d’activitats i temps lliure infantil i juvenil, l’única proposta que de tota l’agenda que és de pagament. D’altra banda, es faran tallers com Educació sexual en l’adolescència basada en una relació de diversitat respecte i responsabilitat, o també Masclisme i violència de gènere per combatre els estereotips i les conductes sexistes fomentats per la igualtat.

La programació també inclou propostes musicals amb Beat box a càrrec de la campiona d’Espanya JULS, així com iniciació en el món del discjòquei, que en aquest cas finalitzarà amb una demostració de fi de taller per part dels alumnes. En relació a les activitats puntuals es faran tallers de màscares de Carnaval, jocs de taula, cuina i defensa personal.

La regidora Cerdà comentava que es continuarà amb el Casal Acadèmic, dimarts i dijous de 17h a 19h, perquè els alumnes dels centres educatius disposen d'un espai per a realitzar els treballs o deures de classe, amb la possibilitat de poder utilitzar ordinadors i tauletes amb accés a internet. Així mateix, també es continuarà amb Jocs de Rol al Casal divendres de 17h a 19h, degut a la bona acollida de l'experiència.

Les inscripcions a totes les activitats són gratuïtes i ja es poden realitzar des de la Seu Electrònica o presencialment al carrer del Carreró 51, fins a finalitzar les places. Per més informació es poden posar en contacte amb el Casal Jove al telèfon 636 222 743 o enviar un correu electrònic a l'adreça casaljove@vinaros.es.

Pujar