26 de setembre de 2020 26/9/20

Inscripcions obertes per participar en la tercera edició del Mercatxef al Mercat de Vinaròs

Inscripcions obertes per participar en la tercera edició del Mercatxef al Mercat de Vinaròs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Inscripcions obertes per participar en la tercera edició del Mercatxef al Mercat de Vinaròs - (foto 2)
  Inscripcions obertes per participar en la tercera edició del Mercatxef al Mercat de Vinaròs - (foto 3)

  El proper 23 de setembre, a les 18:00 hores al Mercat de Vinaròs, es durà a terme la tercera edició del concurs de cuina Mercatxef, organitzat per les regidories de Turisme i Comerç i l’Associació de Venedors del Mercat.

  Es tracta d’un concurs per a no professionals del sector de la restauració, amb una dinàmica molt semblant al famós concurs “Masterchef”, on un màxim de 8 participants amb els seus acompanyants disposaran de 30 euros i 10 minuts per comprar els ingredients al Mercat i altres 50 minuts per elaborar un plat.

  “Recolzem aquest tipus d’iniciatives, que potencien el Mercat i donen a conèixer la qualitat dels productes que es venen en aquest espai”, ha explicat el regidor de l’àrea Domènec Fontanet.

  Els participants es disputaran un primer premi, consistent en un menú per a dues persones al restaurant Bergantín i un xec de 100 euros per a comprar al Mercat.

  El segon premiat gaudirà també d’un menú per a dues persones a l’Hostal Teruel i un xec de 60 euros per comprar al Mercat.

  “Un jurat format per professionals de l’hostaleria i un nutricionista valorarà els plats. Els interessats en participar es poden inscriure a l’oficina del Mercat Municipal o bé a través del correu electrònic info@mercatdevinaros.es”, ha indicat la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat, Cinta Segura.

  Pujar