27 d’octubre de 2020 27/10/20

El Govern Central publica l'expedient d'obertura d'informació de la reforma de la N-238

El Govern Central publica l'expedient d'obertura d'informació de la reforma de la N-238 - (foto 1)

    Aquest matí l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per informar que s'ha publicat al Butlletí Oficial de l'Estat l'obertura d'informació de l'expedient de reforma de la carretera N-238. Pla ha destacat que aquesta mesura suposa publicar el document, durant el termini d'un mes, perquè la ciutadania es puga informar del projecte.

    Segons ha detallat aquest és el pas previ per a la licitació de l'obra que es durà a terme des del quilòmetre 2,5 fins a l'entrada a l'autopista AP-7, amb una millora molt important per a la seguretat viària. Pla comentava que "per fi arrenca el projecte d'adequació de la N-238, una inversió independent als Pressupostos Generals de l'Estat, amb una partida de 13 milions d'euros".

    Per acabar l'alcalde comentava que es tracta d'una bona notícia tant per a Vinaròs com per als municipis que connecten amb aquesta carretera, que després d'anys de reivindicacions veuran atesa la demanda per a la millora de la seguretat viària d'un vial on cada dia circulen centenars de persones.

    Pujar