elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Generalitat convoca dos plans d'ocupació

La Generalitat convoca dos plans d'ocupació
  • Es tracta de dues convocatòries per a la contractació de 3.300 persones en situació d'atur

El Govern Autonòmic convocarà en les pròximes jornades dos plans d'ocupació per a la contractació d'un total de 3.300 persones en situació d'atur. El personal que s'incorpore es destinarà als ajuntaments amb la finalitat d'ajudar a fer front a les conseqüències derivades de la Covid-19, tant en l'àmbit social com en la prevenció.

Pel que fa als dos programes d'ocupació tenen dos destinataris diferents. El primer per a la contractació de menors de 30 anys en situació d'atur i el segon per a persones també desocupades que han superat aquesta edat.

La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha assenyalat que "per a poder accedir a la convocatòria adreçada per als menors de 30 anys cal estar inscrits al Sistema de Nacional de Garantia Juvenil". Segons afegia aquesta tramitació es pot realitzar des de la pàgina web del Labora www.labora.gva.es. En aquest sentit insistia que és molt important formar part d'aquest programa per a poder optar a la convocatòria que ha engegat la Generalitat, a més de futurs programes d'ocupació.

Pel que fa a les persones aturades majors de 30 anys, cal que estiguen inscrites al Labora com a demandants de feina per tal de poder optar a l'oferta laboral.

Pujar