elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Educació presenta l’extensa oferta formativa per adults

Educació presenta l’extensa oferta formativa per adults
  • Idiomes, informàtica, accés a la universitat per a majors de 25 anys, obtenció del graduat de l’ESO, fotografia o esports formen part de la variada oferta per al nou curs

MÉS FOTOS
Educació presenta l’extensa oferta formativa per adults - (foto 2)
Educació presenta l’extensa oferta formativa per adults - (foto 3)

Aquest matí la regidora d’Educació, Maria Miralles, acompanyada pel director del Centre de Formació de Persones Adultes “Llibertat” Juan Carlos Lázaro i la coordinadora del Consell Municipal de Formació de Persona Adultes, Ana García, ha presentat l’oferta formativa per al nou curs.

Miralles ha indicat que Vinaròs compta amb una extensa varietat de cursos per adults que s’imparteixen a l’antic col·legi Sant Sebastià, Poliesportiu Municipal i Centre de la Tercera Edat, amb la finalitat que els veïns puguen ampliar els seus coneixements. En aquest sentit, assenyalava que “cada any són centenars els alumnes que es matriculen gràcies a l’àmplia varietat de cursos que s’ofereix i a la feina de tot el professorat que treballa per impartir les classes”.

Consell Municipal de Formació de Persones Adultes

García ha destacat que una vegada més es compta amb una extensa varietat de propostes amb cursos de fotografia, iniciació informàtica, idiomes, entrenament de la memòria o restauració de mobles, entre altres. Segons indicava les matriculacions s’obriran de forma progressiva durant el mes de setembre i es tancaran a mesura que s’esgoten les places disponibles.

El proper dilluns 11 de setembre s’obriran les matriculacions per als cursos d’idiomes a través del web www.consellepa.vinaros.es i també a la mateixa seu de l’FPA ubicada a l’antic col·legi Sant Sebastià. A partir del 13 del mateix mes serà el torn de l’oferta esportiva, el 21 per als cursos d’informàtica i fotografia, mentre que per al 26 serà el torn dels cursos de manualitats com tall i confecció.

Pel que fa a balls de saló i música, Garcia assenyalava que aquesta formació encara es troba en procés de licitació i tant prompte com es resolga s’informarà a la ciutadania de quan podrà realitzar les inscripcions. García insistia que tota la informació la poden trobar al web del Consell i també de forma presencial a les oficines ubicades a l’antic col·legi Sant Sebastià.

Centre de Formació de Persones Adultes “Llibertat”

En aquest cas es tracta dels cursos s’ofereixen a través de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana amb idiomes, accés als cicles formatius de grau superior o la universitat per a majors de 25 anys, així també com l’obtenció del graduat de l’ESO.

Lázaro indicava que per a realitzar les matriculacions primer cal fer una preinscripció al web https://portal.edu.gva.es/12004916/matricula/ i llavors ja es posaran en contacte amb l’alumne per a formalitzar la matrícula. En cas de dubte o necessitar més informació poden telefonar al 964 40 56 15 o apropar-se a l’antic col·legi Sant Sebastià.

Escola Oficial d’Idiomes Maestrat

La regidora Miralles explicava que del 15 al 20 de setembre s’obrirà el segon període de matriculació per als cursos d’anglés, francés i alemany des del https://portal.edu.gva.es/eoimaestrat/es/inicio/, així mateix també es poden adreçar a l’institut Leopold Querol per rebre més informació.

Universitat per a majors de la Universitat Jaume I

Les matrícules per als nous cursos es podran tramitar a partir del 13 de setembre a l’antic col·legi Sant Sebastià.

Pujar