elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una dona dóna a llum un bebè sa després d'una llarga hospitalització a l'UCI de l'Hospital de Vinaròs per COVID-19

Una dona dóna a llum un bebè sa després d'una llarga hospitalització a l'UCI de l'Hospital de Vinaròs per COVID-19
  • La pacient va estar 24 dies ingressada a la Unitat de Cures Intensives durant el seu embaràs en la tercera onada de la pandèmia

Fàtima és una pacient embarassada que va estar 24 dies ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital comarcal de Vinaròs per COVID-19 durant la tercera onada de la pandèmia. Aquesta setmana, ja recuperada d'aquesta malaltia, ha donat a llum a ànimes, un bebè sa.

La pacient ha mostrat el seu agraïment a l'equip de professionals de Departament de Salut de Vinaròs i especialment als serveis de Ginecologia i Obstetrícia ia la Unitat de Cures Intensives, per la seua implicació i humanitat en l'assistència rebuda des del seu positiu en COVID-19 i posterior hospitalització, fins al naixement del seu fill.

La dona va ingressar a l'UCI durant la tercera onada de la pandèmia, coincidint amb una alta taxa d'incidència de la infecció per coronavirus i va requerir un control especial de la gestació per evitar complicacions al llarg de el procés que afectaren tant a l'embaràs, com a ella mateixa i a el fetus.

Pujar