elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació de Castelló continua amb els tractaments contra els mosquits

La Diputació de Castelló continua amb els tractaments contra els mosquits
  • Avui dimarts realitzarà noves fumigacions en el medi natural de Vinaròs per mantenir controlada la proliferació de l’insecte

MÉS FOTOS
La Diputació de Castelló continua amb els tractaments contra els mosquits - (foto 2)

La Diputació de Castelló aplicarà una setmana més tractaments contra els mosquits a tota la província, en aquesta ocasió, actuarà en 74 municipis, incloent Vinaròs avui dimarts 30 d’agost. Les fumigacions estan recollides dintre del Pla Provincial Contra els Mosquits, on la Diputació s’encarrega de realitzar els tractaments terrestres a les marjals, zones humides i entorn natural dels termes municipals, mentre que els ajuntaments es fan càrrec de les actuacions en els nuclis urbans.

La regidora de Transició Ecològica, Carmen Morellà, ha assenyalat que “és important coordinar els tractaments que aplica l’Ajuntament a la zona urbana, amb les feines de la Diputació a l’entorn natural, per a garantir una major eficiència i evitar així una proliferació descontrolada dels mosquits”. Cal destacar que des del mes de maig la Diputació ha actuat de forma periòdica a Vinaròs amb tractaments constants a l’entorn natural, a més d’oferir el servei assessorament a l’Ajuntament, que també ha aplicat els tractaments de forma regular a la zona urbana.

Pel que fa a les fumigacions, des de la Diputació destaquen que s’opta pels terrestres perquè són els més eficaços contra els mosquits, afectant tant a les larves com als insectes en fase adulta.

Pujar