elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dilluns s’aplicaran canvis de circulació amb motiu de les obres d’ampliació de l’institut José Vilaplana

Dilluns s’aplicaran canvis de circulació amb motiu de les obres d’ampliació de l’institut José Vilaplana
  • Per part de la Policia Local s’ha previst una alternativa per a facilitar l’accés a l’Hospital Comarcal, mentre duren les obres

MÉS FOTOS
Dilluns s’aplicaran canvis de circulació amb motiu de les obres d’ampliació de l’institut José Vilaplana - (foto 2)

Amb motiu de les obres d’urbanització dels terrenys dels voltants de l’institut José Vilaplana, per a poder executar l’ampliació del centre educatiu, la circulació dels vehicles es veurà afectada a l’avinguda de Gil de Atrosillo. A la rotonda d’accés a l’Hospital Comarcal quedarà anul·lada la sortida en direcció Benicarló al carrer dels Dauradors i Portal del Mediterrani, en canvi sí que es podrà accedir al centre hospitalari direcció Vinaròs des del carrer dels Dauradors i Portal del Mediterrani.

L'accés alternatiu al Portal Mediterrani podrà realitzar-se des de l'antiga N-340.

En relació a la tornada cap al municipi, es podrà fer des de l’avinguda Gil d’Atrosillo direcció al camí de les Capçades o al carrer del Papa Joan XXIII, tant per a tornar a Vinaròs com per dirigir-se a la N-340a.

Pel que fa a les parades de bus ubicades a la mateixa avinguda de Gil d’Atrosillo, prop de la rotonda d’accés a l’hospital, es traslladaran fins a la zona del pàrquing.

Urbanització per ampliar l’institut José Vilaplana

Les obres consisteixen en dotar de serveis els terrenys amb il·luminació, voreres, pluvials, xarxa de canonades i mobiliari urbà per garantir que l’ampliació l’institut José Vilaplana dispose de totes les prestacions corresponents, a més de fàcil accessibilitat. En aquest sentit, cal destacar que el nou pavelló que es construirà, que estarà a disposició de les entitats i clubs esportius per a realitzar els entrenaments o partits oficials de vòlei i bàsquet, disposarà d’una entrada independent de l’institut a la que s’accedirà des dels nous terrenys urbanitzats.

Pujar