1 de juny de 2020 1/6/20

Desenvolupament Local presenta la una nova edició del Tall de Cabells Solidari

Desenvolupament Local presenta la una nova edició del Tall de Cabells Solidari - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Desenvolupament Local presenta la una nova edició del Tall de Cabells Solidari - (foto 2)

  Aquest matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat la 6a edició del Tall de Cabells Solidari que cada any organitza l'Associació de Perruquers de Vinaròs. La cita serà el proper dilluns, des de les 9h fins a les 14h, amb la participació de 17 establiments i més de 37 perruquers que tallaran els cabells per 5€, destinant tota la recaptació per a l'associació Creixem.

  La regidora Fibla ha destacat que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives de caire solidari i animava a la ciutadania a apropar-se aquest dilluns fins a la pèrgola del passeig de Colom per participar en la tallada de cabells solidari". D'altra banda, ha afegit que també es podran fer donacions directes per part d'aquelles persones que no vulguen tallar-se els cabells, però desitgen participar en la jornada solidària.

  Per la seva banda, tant la presidenta de l'Associació de Perruquers, Aranzazu Abella, com la secretària de l'entitat, Montserrat del Toro, han agraït a l'Ajuntament, i en especial a la regidora Fibla, la seua col·laboració per fer possible un any més el Tall de Cabells Solidari. Així mateix també han tingut paraules d'agraïment per als més de 37 perruquers que participaran dilluns en aquesta jornada benèfica en favor de Creixem.

  Pel que fa als veïns que vulguen tallar-se els cabells, Abella ha destacat que caldrà venir amb el pel rentat i no es podrà escollir el perruquer. D'altra banda, recordava que també estarà en marxa la iniciativa "Mechones solidarios" per fer donacions de cabell per a les persones amb tractament de quimioteràpia.

  El president de Creixem, Pedro Garcia, agraïa a l'Associació de Perruquers aquesta iniciativa solidària, destacant que la recaptació que s'aconseguisca es destinarà per l'adquisició de material d'exercicis per als xiquets. Segons recordava l'entitat treballa sense ànim de lucre, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels menors amb discapacitat i les donacions com les que atorgarà l'Associació de Perruquers són fonamentals per continuar endavant.

  Pujar