elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El departament de salut de Vinaròs organitza una jornada sobre el dany cerebral adquirit

El departament de salut de Vinaròs organitza una jornada sobre el dany cerebral adquirit
  • La jornada es desenvoluparà aquest dijous, 26 d’octubre, i és oberta tant a tots els professionals del departament com a les associacions que treballen amb el pacient amb aquesta patologia

El Departament de Salut de Vinaròs ha organitzat aquest dijous, 26 d'octubre, a partir de les 13:00 hores, la segona jornada sobre dany cerebral adquirit, coincidint amb el dia internacional dedicat a aquesta patologia.

Després de la presentació de la jornada, que anirà a càrrec de la gerent del departament, Ana Teijelo, serà la cap de servei de Rehabilitació, Pilar Salvador, la que exposarà la situació del dany cerebral adquirit al departament de salut de Vinaròs.

Andrea Montull, treballadora social de l'Hospital de Vinaròs, exposarà les diferències entre la dependència, la discapacitat i la incapacitat. La jornada també comptarà amb la col·laboració de la Fundació JIMB, on la seva treballadora social, Carmina Blasco, explicarà els serveis i els recursos per al dany cerebral adquirit que la fundació posa a disposició de les famílies. La jornada finalitzarà amb Marina García, psicòloga i integradora social, que donarà a conèixer el model social dins l’àmbit associatiu.

La cap del servei de Rehabilitació de l'Hospital de Vinaròs, Pilar Salvador, ha afirmat que “jornades com aquesta ens ajuden a incrementar el contacte amb els pacients i el coneixement per afrontar una situació que requereix una atenció integral, que és l'objectiu final que tenim per millorar la qualitat de vida de les persones amb dany cerebral adquirit”.

Pujar