2 de desembre de 2020 2/12/20

El Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs ja té jurat per a l'edició 2016

El Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs ja té jurat per a l'edició 2016 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs ja té jurat per a l'edició 2016 - (foto 2)

  L'Ajuntament de Vinaròs ha presentat avui el jurat que decidirà qui serà el guanyador del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs en la seua 14 edició, que se celebrarà el proper 26 de setembre al Mercat Municipal.

  La presidència del jurat estarà encapçalada per un dels millors cuiners valencians en l'actualitat, el xef Miguel Barrera, que posseeix una estrella Michelin en el seu restaurant Ca'l Paradís.

  Miguel Barrera s'uneix al selecte grup de cuiners i experts del món de la gastronomia que han encapçalat aquest esdeveniment al llarg de la història, com ara Carme Ruscalleda, Jordi Roca, Ricard Camarena o Kiko Moya.

  La resta dels membres del jurat representen diferents àmbits del món de la gastronomia i fan que el concurs tinga un alt nivell:

  Cova Morales amb el seu blog Comoju és una de les personalitats amb més influència en l'àmbit de la gastronomia actual; José Ferrer Morató és periodista i fotògraf especialitzat en turisme i gastronomia, en l'actualitat és Ambaixador Oficial dels Vins de Xerès per a la Gastronomia; Juanma Salgado representa la Selecció Espanyola de Cuina i avui en dia és un dels cuiners amb més projecció en el panorama nacional; i finalment, comptarem amb la presència de la cuinera María José Pareja en virtut de l'agermanament gastronòmic que la ciutat de Vinaròs té amb l'alacantina ciutat de Guardamar del Segura.

  En aquesta edició el concurs també retrà un especial homenatge al cuiner Alberto Moreno, recentment desaparegut. Ell va guanyar el concurs en l'edició del 2006 i també va formar part del jurat l'any 2008. Sempre va ser un gran ambaixador del llagostí de Vinaròs.

  Per a finalitzar, el regidor de Turisme, Doménec Fontanet Llàtser, ha volgut recordar que el període d'inscripcions al concurs restarà obert fins al 10 de setembre i ha animat als professionals de tot l'Estat espanyol perquè presenten les seues receptes.

  En aquest sentit ha recordat que a banda dels premis que poden endur-se els guanyadors, el primer classificat podrà ser seleccionat per la Selecció Espanyola de Cuina per tal de representar el país en esdeveniments i concursos gastronòmics de caire internacional. Els interessats poden inscriure’s a l web www.llagostidevinaros.com.

  Pujar