elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos

Comencen les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos
  • La proposta gastronòmica més antiga de la ciutat torna del 18 de novembre al 11 de desembre per oferir menús innovadors i creatius per sorprendre als comensals

MÉS FOTOS
Comencen les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos - (foto 2)
Comencen les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos - (foto 3)
Comencen les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos - (foto 4)

Aquest matí s'han presentat al restaurant Nou Bar les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos organitzades per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, amb la col·laboració de l’associació Vinaròs Gastronòmic. En aquesta edició participen un total de 14 establiments amb menús originals i creatius, que combinen els arrossos més tradicionals amb la cuina més innovadora i atrevida, sempre amb productes de gran qualitat per satisfer els paladars més exigents.

Els establiments participants són Bergantín, La Isla, Duc de Vendôme, Nou Bar, Nou Parada, La Puerta Azul, Bocana de Cha Sisco, Bonavista de Cha Sisco, Casa Lina, El Barco, El Poal, La Cullera i Rafel Lo Cristalero, Hotel Restaurante Teruel. Cada xef ha preparat receptes úniques amb entrants, plat principal a escollir, postres, aigua i cafè, celler no inclòs.

Durant la presentació el primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, destacava que “es tracta de menús complets amb plats que de ben segur sorprendran als comensals, gràcies a la feina dels xefs, que cada any s’esforcen per a crear propostes innovadores”.

Tota la informació amb els menús detallats es podrà consultar a la pàgina de l'Ajuntament de Vinaròs, xarxes socials i a la Tourist Info.

Pujar