elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen els tallers de prevenció de l'addicció a les noves tecnologies en primària

Comencen els tallers de prevenció de l'addicció a les noves tecnologies en primària

    La UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) impartirà els tallers de prevenció de les addiccions a les noves tecnologies en els diferents centres educatius de la localitat. Aquests tallers que tenen com a objectiu informar sobre les addiccions tecnològiques (concretament el telèfon mòbil i internet), sensibilitzar sobre les conseqüències negatives de l'addicció i entrenar en les habilitats necessàries per a prevenir aquests problemes addictius. Les sessions es realitzaran en 5é i 6é de Primària i comptaran amb una participació total de 500 alumnes.

    Les addiccions a les noves tecnologies cada vegada comencen a edats més primerenques per això és important que els joves des de ben petits coneguen els avantatges que tenen el telèfon mòbil, internet i les xarxes socials, però també han de ser conscients que poden tenir problemes si no es fa un ús responsable de les noves tecnologies.

    Aquests tallers s'emmarquen dins de la intervenció que es duu a terme des de la UPCCA en l'àmbit escolar, on a més, seguint el Pla Municipal de Drogodependències, es realitzen altres programes i tallers de prevenció en addiccions a substàncies o conductes addictives com són els tallers sobre el "Cànnabis", "Drogodependències" o "Jocs d'atzar".

    Pujar