elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen els programes Vinaròs Forma't i Vinaròs Ocupa't en el marc de la iniciativa Vinaròs Futur

Comencen els programes Vinaròs Forma't i Vinaròs Ocupa't en el marc de la iniciativa Vinaròs Futur
  • L’objectiu és millorar les competències i l’ocupabilitat de les persones per a facilitar la seua inserció en el mercat laboral

MÉS FOTOS
Comencen els programes Vinaròs Forma't i Vinaròs Ocupa't en el marc de la iniciativa Vinaròs Futur - (foto 2)

L'Ajuntament ha posat en marxa els programes Vinaròs Forma't i Vinaròs Ocupa't amb accions formatives al Centre de Coneixement Vinalab. Aquests programes són part de la iniciativa Vinaròs Futur i tenen com a objectiu oferir formació i orientació a persones desocupades, facilitant així la seua inserció en el mercat laboral.

Els tallers d'entrenament per a l'ocupació, que s’imparteixen de manera gratuïta, aborden des de tècniques de recerca de feina i eines 2.0 fins a com preparar-se per a les entrevistes o millorar les seues habilitats per aconseguir l'èxit professional. Per a això, l'equip docent donarà a conéixer estratègies de comunicació efectiva, d'intel·ligència emocional i treball en equip.

D'altra banda, el programa Vinaròs Forma't contempla formació en competències transversals clau, com són les habilitats personals, socials i per a l'ocupabilitat, així com en competències professionals tècniques. Els inscrits, a més, podran reforçar les seues competències lingüístiques en anglés a través d'un curs de 60 hores amb contingut específic per a hostaleria, comerç i millora de les interaccions socials.

Inscripcions obertes per a la presentació de Vinaròs Emprén

Dins la iniciativa Vinaròs Futur, contemplada com a part de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) i cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, està també inclòs el programa integral d'acompanyament per a l'emprenedoria Vinaròs Emprén.

Les inscripcions per a aquest programa ja estan obertes i es poden realitzar a través del formulari de la web www.vinarosfutur.es.

Vinaròs Emprén inclou una xerrada inicial impartida per l'expert i business mentor Xavier Catalán, prevista per al 7 de març a les 16:30h en el Vinalab. Aquesta acció forma part d'una formació més amplia, de 146 hores, en la qual es realitzarà un diagnòstic inicial i un curs sobre emprenedoria que cobrirà totes les fases implicades en el desenvolupament d'un projecte empresarial, des de la validació de la idea fins a la constitució de l'empresa.

Per a aquest programa només hi ha 10 places disponibles.

Pujar