elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
SUCCESSOS VINARÒS

Cinc individus, entre ells un menor, assalten un habitatge a Vinaròs i donen una pallissa al seu inquilí

Cinc individus, entre ells un menor, assalten un habitatge a Vinaròs i donen una pallissa al seu inquilí
  • Els delinqüents van provocar a l'amo de l'habitatge lesiones de consideració per les quals va haver de ser traslladada a l'hospital

El passat dia 30 de novembre, la Guàrdia Civil amb el suport de la Policia Local de Vinaròs, han detingut a cinc homes d'entre 17 i 21 anys com a autors dels delictes robe amb violència, lesions i violació de domicili comesos en un habitatge de Vinaròs.

Els fets es van produir durant la matinada del passat dia 30 de novembre quan 5 homes van accedir per la força en un habitatge en la qual es trobava l'habitant i després de colpejar-li amb pals de fusta i barres de ferro provocant-li múltiples lesions de consideració li van sostraure el telèfon mòbil i diners en efectiu.

La víctima a causa de les lesions patides va haver de ser traslladada a l'hospital general mentre que els guàrdies civils van iniciar un intens operatiu que es va saldar amb la detenció de quatre dels autors en el mateix dia dels fets, els quals encara presentaven evidències de restes de sang a les seues mans i robes.

Les actuacions han sigut dutes a terme per components de la Guàrdia Civil del Lloc Principal de Vinaròs en col·laboració amb la Policia Local de Vinaròs.

Les diligències al costat dels quatre detinguts majors d'edat han passat a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció nº5 de Vinaròs i posteriorment tres d'ells han ingressat a la presó, mentre que el menor després de passar a la disposició de Fiscalia de Menors ha ingressat en un Centre de Menors.

El terminal mòbil sostret ha sigut recuperat i retornat al seu legítim propietari.

Pujar