elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Celebració del Dia de la Dona 2023 a la biblioteca amb Marcela Barbé i Pilar Bellés

Celebració del Dia de la Dona 2023 a la biblioteca amb Marcela Barbé i Pilar Bellés
  MÉS FOTOS
  Celebració del Dia de la Dona 2023 a la biblioteca amb Marcela Barbé i Pilar Bellés - (foto 2)
  Celebració del Dia de la Dona 2023 a la biblioteca amb Marcela Barbé i Pilar Bellés - (foto 3)
  Celebració del Dia de la Dona 2023 a la biblioteca amb Marcela Barbé i Pilar Bellés - (foto 4)

  El divendres 3 de març, en un acte presentat per Marcela Barbé, hi va haver una celebració primerenca del Dia de la Dona 2023 amb l’escriptora i conferenciant Pilar Bellés Pitarch que, amb motiu del Centenari de la Coronació de la Verge dels Desemparats, patrona dels malalts mentals,  va deducar aquesta conferència a les persones que sofreixen algun tipus d’aquestes malalties; com han de ser tractades perquè superen o milloren de la seva infermetat i siguin felices; així com aconseguir una bona convivència sense cap tipus de discriminació ni vergonya, donat que estar malalt o malalta no és culpa de ningú. L’autora també va dedicar alguns poemes a estes persones que tanta ajuda necessiten i a la Verge dels Desemparats.

  La conferència està basada en el llibre “Otra forma de ver y tratar las enfermedades mentales”. Aquest llibre és una reflexió sobre les persones que pateixen malaltia mental, com tractar-les i ajudar-los a superar la seva malaltia i tenir una bona vida.  A més, amb motiu del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu dels Desemparats l’escriptora castellonenca ha preparat aquests poemes plens d'amor, pietat, esperança i ganes de seguir endavant malgrat les circumstàncies desfavorables que puguin hi haver.

  Amb l’ànim que aquest Dia de la Dona 2023 sigui també Dia del respecte per totes les persones els invitem a conèixer este llibre ple de poesia i informació essencial que tots i totes hauríem de conèixer per tractar les malalties mentals amb la dignitat que es mereixen.

  Pujar