elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agromoció 2018 continua aquest 12 i 13 d'abril amb el segon cicle de xerrades sobre agricultura

Agromoció 2018 continua aquest 12 i 13 d'abril amb el segon cicle de xerrades sobre agricultura
  • Les xerrades, en què participen ponents de primer nivell, es realitzaran al Vinalab i seran gratuïtes per a tots els assistents

Després de la celebració aquest cap de setmana de la fira agrícola i d'automoció Agromoció 2018, el regidor d'Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, ha valorat aquesta edició de forma molt positiva.

"Malgrat que el temps no ha acompanyat, hem tingut una bona afluència de públic i un nombre de vendes de cotxes espectacular. Les xifres ens mostren que és una fira que funciona i que estem aconseguint la comarcalitat que busquem en aquest esdeveniment anual ", ha destacat Moliner.

Aquestes dades s'uneixen als bons resultats que ha donat la campanya promocional d'Agromoció en mitjans regionals i en xarxes socials, on el vídeo que anunciava la fira va arribar a les 90.000 impressions. Aquest any es va comptar, a més, amb una nova web específica per a aquest esdeveniment: www.agromocio.com, que també ha rebut molt bones valoracions.

El regidor ha destacat també el reconeixement que se li va fer a la fira a Maria Teresa Membrado, per tota una vida vinculada al món agrícola, i ha convidat a tota la ciutadania a assistir al segon cicle de xerrades que s'organitza en el marc d' Agromoció . Aquestes seran els dies 12 i 13 d'abril al Centre de Coneixement Vinalab.

A les xerrades assistiran ponents de primer nivell, que abordaran temes tan variats com les plantes medicinals, les necessitats de formació agroalimentària a la província, la situació de les noves varietats protegides de cítrics o les innovacions en material vegetal, per exemple. A més, el dia 12 a les 20:45 es realitzarà una degustació de vins de diferents zones de Castelló. Aquesta activitat té un cost de 5 euros, mentre que la resta de xerrades són completament gratuïtes i de lliure accés.

L'alcalde Enric Pla ha animat a la població a assistir a aquestes jornades i ha aprofitat per felicitar el regidor, a la brigada, a la Policia Local, als tècnics, als expositors i als assistents per haver participat a la fira d'aquest cap de setmana. "Vam apostar aquesta legislatura per un nou model, dotant a la fira Agrícola d'una marca pròpia i una nova ubicació. Creiem que ha estat tot un encert, per la qual cosa estem molt satisfets de veure el nou impuls que està tenint", ha conclòs .

Pujar