elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agricultura presenta al Mercat Municipal la campanya "Menja't l'Horta!"

Agricultura presenta al Mercat Municipal la campanya "Menja't l'Horta!"
  MÉS FOTOS
  Agricultura presenta al Mercat Municipal la campanya "Menja't l'Horta!" - (foto 2)
  Agricultura presenta al Mercat Municipal la campanya "Menja't l'Horta!" - (foto 3)

  La regidoria d'Agricultura, encapçalada per Jordi Moliner, ha presentat aquest matí al Mercat Municipal una nova campanya per fomentar el consum de les verdures i hortalisses que conreen els agricultors locals. Durant la presentació també han assistit els responsables de la Caixa Rural Vinaròs Manolo Molinos i Antoni Sebastià, així com la representant de l'Associació de Venedors i el Consell Agrari Local Tere Membrado.

  Moliner ha destacat que sobretot es vol crear consciencia als veïns perquè consumisquen productes de proximitat i així ajuden als agricultors locals. En aquest sentit, ha remarcat que "comprar les verdures i hortalisses de temporada és el major acte de rebel·lia que es pot fer davant de les multinacionals que ens obliguen a consumir productes fora de temporada important-los de tercers països". El regidor ha insistit que menjar les hortalisses i verdures del moment és el millor per a la salut i també per als llauradors locals.

  Per tal de fomentar-ne el consum es farà la distribució de cartells, per la ciutat i les escoles, on s'indica quins són els productes de temporada, així també com un miler d'imans que es repartiran entre els clients del Mercat.

  Per la seva banda, la representat de l'Associació de Venedors del Mercat Municipal i del Consell Agrari Local, Tere Membrado, agraïa a la regidoria d'Agricultura la posada en marxa d'aquesta campanya perquè sobretot vetlla pels interessos dels productors locals i del Mercat, així també com defensar uns productes de qualitat. El president de la Fundació Caixa Vinaròs, Manolo Molinos, ha comentat que des de l'entitat sempre col·laboraran en les iniciatives que suposen defensar els interessos locals.

  Moliner agraïa la col·laboració de la Caixa Vinaròs i de l'Associació de Venedors destacant que sense la seva ajuda no seria possible posar en marxa aquesta nova campanya a la ciutat.

  Pujar