elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agricultura informa que renovarà les targetes mediambientals dels vehicles agraris

Agricultura informa que renovarà les targetes mediambientals dels vehicles agraris

    La Regidoria d'Agricultura ha iniciat el procés per a renovar les targetes mediambientals dels vehicles agraris i seguir garantint la identificació correcta dels propietaris i treballadors de les finques. Recordem que la tarja va entrar en vigor al 2016, a través de la iniciativa impulsada per la mateixa Regidoria, per facilitar a les forces de seguretat la tasca de vigilància al camp.

    El regidor de l'àrea, Jordi Moliner, ha destacat que "a la proposta també es van afegir els municipis de Sant Jordi, Càlig, Peníscola, Alcanar i Benicarló per tal de crear una targeta d'àmbit intercomarcal per identificar d'una forma senzilla els propietaris o treballadors de les finques per part de les forces de seguretat, amb la finalitat d'ajudar a prevenir els robatoris al camp".

    Moliner ha explicat que per a fer la renovació caldrà adreçar-se fins al retén de la Policia Local, de 9h a 14h, entregar la tarja vella i llavors rebran la nova identificació, que hauran de col·locar de nou en el vehicle, amb vigor fins a finals del 2020.

    Pel que fa a les dades, actualment hi ha 220 targes repartides entre els propietaris amb finques dintre del terme municipal de Vinaròs. Moliner insistia que cal fer el canvi de la targeta per continuar facilitant la tasca d'identificació a les forces de seguretat i així puguen tenir una major efectivitat per lluitar contra els robatoris en l'àmbit rural.

    Pujar