6 de desembre de 2019 6/12/19

Degustacions, tallers, concerts i activitats infantils en la Fira de Mostres de Villena

Degustacions, tallers, concerts i activitats infantils en la Fira de Mostres de Villena - (foto 1)
  • Comerç, agricultura, Motor, Promoció i Turisme es donen la mà en aquesta XXIII edició que se celebra del divendres 28 al diumenge 30 de setembre

MÉS FOTOS
Degustacions, tallers, concerts i activitats infantils en la Fira de Mostres de Villena - (foto 2)
Degustacions, tallers, concerts i activitats infantils en la Fira de Mostres de Villena - (foto 3)
Degustacions, tallers, concerts i activitats infantils en la Fira de Mostres de Villena - (foto 4)

La localitat de Villena acull durant aquest cap de setmana la seua tradicional Fira de Mostres. Del divendres 28 al diumenge 30 de setembre Comerç, agricultura, Motor, Promoció i Turisme es donen la mà en aquesta XXIII edició que ens proposa també una infinitat d'activitat.

I és que cada any públic de tota la comarca i de la província visita Villena per a participar en aquesta mostra, fins fa poc coneguda també com a Fira del Camp, que gaudeix de gran popularitat per l'àmplia oferta que té: des d'artesania fins a aliments ecològics, passant per l'últim en maquinària i motor... fins a vuitanta expositors omplen aquesta mostra.

On es troba? Pots visitar-la en el recinte firal de Villena, en el carrer Sant Joan Bosco, situada a tan sol a uns minuts de la plaça de bous.

Activitats per a tots els gustos i edats

A més, en el marc d'aquesta mostra anem a poder gaudir de diferents esdeveniments plantejats al llarg de les tres jornades: tastos de vi, visites turístiques, degustació de productes, concursos, conferències o actuacions, entre unes altres:

El divendres s'inaugura la fira a les 18:00 i tindrà lloc una demostració i concurs d'habilitats bricoladores, una cata maridatge de croquetes amb vins o un concert, entre uns altres.

El dissabte 29 de setembre obrirà la fira a partir de les 10:00 amb diversos concursos per als xicotets: dibuix a l'aire lliure, el sombrerero boig o dissenya la teua samarreta, són algunes de les propostes per al matí.

També durant aquesta jornada hi haurà una demostració tallista de fusta, un taller de manualitats així com xarrades sobre temàtiques diverses, gimcana de multixocs per a xiquets o degustacions de productes gastronòmics, entre uns altres.

Ja a la vesprada seguiran les activitats com una proposta de música i copes, un concurs de dibuix, un altre d'habilitat de tractoristes o un espai de salut en el qual prendre la pressió arterial o la tensió ocular. Li seguirà una sessió DJ, un concert de Passió Vega, un sopar benèfic i un tast de cerveses, entre altres propostes.

El diumenge 30 de setembre comença la jornada amb un esmorzar popular a les 9:00, seguit d'un concurs de dibuix, un concurs nacional caní, tallers per a xiquets i per a adults de cuina vegetariana.

A la vesprada tindrà lloc una sessió de tardeo, jocs per a xiquets, tastos de cervesa i de postres així com sorteigs d'equips d'osmosis, ulleres polaritzades o targetes regals. A les nou de la nit tindrà lloc el tancament de la fira.

Vols saber totes les activitats, horaris i ubicacions? Consulta el programa complet ACÍ

ocultar
Degustacions, tallers, concerts i activitats infantils en la Fira de Mostres de Villena
Pujar