Castellano

Convoquen concentracions a les presons espanyoles contra l'agressió a la sotsdirectora de la presó de Villena

Convoquen concentracions a les presons espanyoles contra l'agressió a la sotsdirectora de la presó de Villena
  • La dona va ser agredida per un grup d'encaputxats per coaccionar-la abans de la seua declaració en una investigació

Els centres penitenciaris de tota Espanya han convocat concentracions de repulsa per l'agressió soferta per la subdirectora de la presó de Villena abans de declarar per l'actuació de tres funcionaris. Una agressió amb clara intenció de coaccionar i que ha estat rebutjada i denunciada.

Per això, els serveis centrals de la Secretaria General de IIPP i els centres penitenciaris convoquen concentracions de repulsa i rebuig per l'atac sofert per la subdirectora de Seguretat d'Alacant II (Villena) per a aquest dijous a les 12 hores.

El secretari general d'Institucions Penitenciàries, Ángel Luis Ortiz, acompanyat per la subdelegada de Govern a Alacant, Araceli Poblador, se sumaran a la concentració al centre penitenciari de Villena.

Tal com els ha explicat elperiodic.com, la sotsdirectora de la presó de Villena va ser colpejada aquest dimarts a la porta de sa casa. Cinc o sis individus encaputxats estaven esperant a la funcionària a la porta de sa casa i després d'envoltar-la i acovardir-la, la van colpejar.

Pujar