Castellano

La Vila Joisa es prepara per a albergar el Costa Blanca Beach Rugbi

La Vila Joisa es prepara per a albergar el Costa Blanca Beach Rugbi
  • La sisena edició del Costa Blanca Beach Rugbi se celebrarà aquest pròxim 2 de juliol a la Platja Centre de la Vila Joisa

MÉS FOTOS
La Vila Joisa es prepara per a albergar el Costa Blanca Beach Rugbi - (foto 2)
La Vila Joisa es prepara per a albergar el Costa Blanca Beach Rugbi - (foto 3)
La Vila Joisa es prepara per a albergar el Costa Blanca Beach Rugbi - (foto 4)
La Vila Joisa es prepara per a albergar el Costa Blanca Beach Rugbi - (foto 5)

Per primera vegada en la seua història, el Costa Blanca Beach Rugbi formarà part i puntuarà per a les Sèries Europees de Rugbi Platja, organitzades per la European Beach Rugbi Association (EBRA). A més, el campionat serà el primer torneig puntuable per a les Sèries Espanyoles de Rugbi Platja.

El Costa Blanca Beach Rugbi continua creixent temporada rere temporada i cada any compta amb la participació d'equips arribats de diferents parts del món. En aquesta edició, el torneig de la Vila comptarà amb la presència d'un total de dotze equips, sis masculins i sis femenins, dividits en quatre grups de tres..

La competició donarà principi a primera hora del dissabte amb la disputa de la fase de grups. Durant la vesprada es jugaran les eliminatòries finals fins a conéixer als guanyadors del campionat. Posteriorment, el torneig finalitzarà amb el lliurament de premis a les 19.45 i la celebració del tercer temps. L'organització de l'esdeveniment oferirà una paella per a menjar a tots aquells equips que participen.

Els aficionats que vulguen presenciar en primera persona el Costa Blanca Beach Rugbi podran fer-ho gratuïtament. Els que no puguen assistir, l'organització emetrà el campionat per streaming.

Pujar