Castellano

La Vila Joiosa és escenari de dues produccions d'estrena en les plataformes de Disney+ i Amazon Prevalga Vídeo

La Vila Joiosa és escenari de dues produccions d'estrena en les plataformes de Disney+ i Amazon Prevalga Vídeo
  • La sèrie ‘L'última’ protagonitzada per Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau i la comèdia ‘Demà és avui’ de Carmen Machi i Javier Gutiérrez, han sigut gravades a la platja de l’Esparrelló i passeig de la platja Centre respectivament

MÉS FOTOS
La Vila Joiosa és escenari de dues produccions d'estrena en les plataformes de Disney+ i Amazon Prevalga Vídeo - (foto 2)
La Vila Joiosa és escenari de dues produccions d'estrena en les plataformes de Disney+ i Amazon Prevalga Vídeo - (foto 3)
La Vila Joiosa és escenari de dues produccions d'estrena en les plataformes de Disney+ i Amazon Prevalga Vídeo - (foto 4)

La Vila Joiosa torna a ser escenari de grans produccions cinematogràfiques a nivell nacional. En aquesta ocasió, de dues produccions d'estrena en les plataformes de streaming Disney+ i Amazon Prevalga Vídeo, la sèrie 'L'última' i el llargmetratge 'Demà és avui'.

'L'última', és una ficció original espanyola de Disney+ que compta amb la cantant Aitana Ocaña i l'actor Miguel Bernardeau com a duo estel·lar, interpretant a Candela i Diego en la ficció.

La història de la sèrie es presenta com un retrat generacional sobre la maduresa, la lluita per obrir-se camí, l'amor, la complicitat i el poder de l'amistat, i entre les seues escenes compta amb algunes d'elles rodades a la platja de l'Esparrelló i l'hotel Servigroup Montiboli de la Vila Joiosa.

D'altra banda, també s'estrena avui en la plataforma Amazon Prevalga Vídeo la nova pel·lícula del director Nacho G. Velilla, 'Demà és avui', que compta amb Carmen Machi i Javier Gutiérrez com a parella protagonista.

L'estiu de 1991, la família Gaspar comença les seues vacances en la costa però, després de discutir amb el seu pare, la filla adolescent decideix escapolir-se amb el seu nuvi. Una tempesta elèctrica pilla a la resta de la família a bord d'una embarcació de pedals i quan aconsegueixen tornar a la costa descobreixen que han viatjat al 2022.

Entre els enclavaments del municipi triats per la producció, destaca el perfil característic de les cases de colors de la Vila Joiosa i la seua platja Centre, lloc on es van construir decorats per a traslladar a l'equip d'intèrprets i espectadors a les diferents èpoques en les quals es desenvolupa aquesta comèdia espanyola.

Davant aquestes dues estrenes, i el recent èxit collit per la sèrie ‘Alba’ del grup Atresmedia, l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha ressaltat que “la Vila Joiosa és una ciutat amb moltes possibilitats, amb preciosos paisatges que han sigut escenari de múltiples peces publicitàries, sèries i pel·lícules, i des de la FilmOffice gestionada per l'Ajuntament de la Vila Joiosa volem continuar explotant aquesta faceta del nostre municipi amb l'objectiu d'atraure noves produccions que gaudisquen de la nostra hospitalitat i servisquen per a promocionar la Vila Joiosa en el sector audiovisual”.

Pujar