Castellano

La Vila Joiosa celebra el Nadal en gran: aquesta és la seua programació nadalenca

La Vila Joiosa celebra el Nadal en gran: aquesta és la seua programació nadalenca
  • Amb l'ull posat en els més xicotets, l'ajuntament ha organitzat una sèrie d'esdeveniments entre els quals s'inclouen una visita de Pare Noel o la Cavalcada dels Reis Mags

MÉS FOTOS
La Vila Joiosa celebra el Nadal en gran: aquesta és la seua programació nadalenca - (foto 2)

La Vila Joiosa, és un municipi costaner de la província d'Alacant que porta temps treballant en la seua posada a punt per al Nadal. Una època d'especial emoció i entusiasme per als xiquets, ja que esperen ansiosos l'arribada de Sant Nicolás i Ses Majestats d'Orient.

Aquest cap de setmana, durant els dies 17 i 18 de desembre se celebra la I Fira de Nadal en L'Ermita, un mercat nadalenc que no et pots perdre i que comptarà amb productes nadalencs, tallers i pintares per als més xicotets, barra, vi i mistela per als més majors, bústia real i la visita de Papà Noel, entre altres.

El Pare Noel aterra a La Vila Joiosa el 21 de desembre

Més endavant, la setmana que ve, el Pare Noel visitarà a tots els xiquets que s'acosten fins als Jardins Xalet Centella. Ací seran rebuts per aquest des de dimecres que ve 21 de desembre fins al divendres 23 de desembre.

En quins horaris puc anar a veure al Pare Noel?

  • Dimecres 21 de desembre: de 17.00 a 20.00
  • Dijous 22 de desembre: de 17.00 a 20.00
  • Divendres 23 de desembre: d'11.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00

A més, el dimecres a la vesprada visitarà la Cala de la Vila a l’ antiga, en l'antiga seu de la Policia Local.

31 de desembre, Nit de cap d'any en el centre històric i barri de l’ Ermita


L' Ajuntament de la localitat ha organitzat per a la nit de cap d'any un esdeveniment en el qual es durà a terme una animació musical en el centre històric i barri de l’Ermita. Tots els veïns estan convidats a aquest acte per a gaudir d'una nit divertida i donar la benvinguda a 2023.

El 3 i 4 de gener, els Reis Mags munten el seu campament real a La Vila Joiosa

En la Fina la Barbera, els patges reals recolliran les cartes de tots els xicotets que vagen a veure'ls. Un acte molt emotiu per als xiquets, ja que durant tot l'any somien amb el moment de redactar les seues famoses llistes de desitjos i enviar-li-les als reis amb la intenció que els regalen el que escriuen en elles.

L'horari per a entregar les cartes serà el 3 i 4 de gener d'11.00 a 13.00 i de 16.30 a 19.30.

5 de gener, Cavalcada dels Reis Mags d'Orient

Com cada any, es durà a terme la tradicional Cavalcada de Reis, el punt de partida serà el Campament Real, situat en la Barbera i al llarg del recorregut s'aniran repartint caramels pels carrers Germans Aragonés, Ciutat de València, Constitució, Pizarro, Colón i Barranquet fins a tornar a la Barbera per a adorar al xiquet Jesús i saludar a tots els xiquets i xiquetes de la Vila.

També està previst que a les 20.00 es moguen fins al parc Rosa del Vents per a saludar a tots els xiquets que viuen en la Cala de la Vila.

Finalment, si tens dubtes o vols ampliar la informació d'algun acte consulta la pàgina web de l' Ajuntament de La Vila Joiosa.

Pujar