Castellano

La Vila Joiosa celebra aquest cap de setmana la seua I Fira de Nadal a L'Ermita

La Vila Joiosa celebra aquest cap de setmana la seua I Fira de Nadal a L'Ermita
  • Llocs nadalencs, activitats infantils, un pessebre vivent, gastronomia i música en directe, entre molts altres plans que es podran disfrutar aquest dissabte i diumenge

MÉS FOTOS
La Vila Joiosa celebra aquest cap de setmana la seua I Fira de Nadal a L'Ermita - (foto 2)

Ja es respira l'ambient nadalenc a la Vila Joiosa. Després de l'encesa nadalenca i el mercat ambulant de nadal de la setmana passada arriba una de les cites més esperades per a xiquets i majors: la I Fira de Nadal a L'Ermita que se celebrarà aquest cap de setmana i que comptarà amb productes nadalencs, tallers i pintares per als més xicotets, barra, vi i mistela per als més grans, bústia reial i la visita del Pare Noel, entre d'altres.

La cita és aquest dissabte 17 de desembre entre les 11.00 i les 20.00 i el diumenge 18 de desembre entre les 11.00 i les 14.00 al barri de l'Ermita. Es tracta de la primera fira de Nadal que es fa en aquest entorn i la duen a terme l'Ajuntament juntament amb la Comissió de festes de L'Ermita 2022 i el parc infantil La Peixera.

Què podrem trobar en aquesta fira? La llista és infinita i hi ha plans per a grans i xicotets. Primer, per als protagonistes d'aquestes festes, els xiquets hi haurà tallers, pintacares, un pessebre vivent amb animals, bústia reial per deixar les cartes i fins aquest punt vindrà el Pare Noel i altres personatges per recollir els desitjos dels més petits. Pel que fa als més grans, hi haurà disponible una barra a preu popular, vi i mistela.

I per reposar forces no faltarà la castanyera, el xocolate calent, dolços nadalencs, carn a la brasa i tot això amenitzat per la música tradicional valenciana, l'actuació del grup de dansa centener i una exhibició del Club de Gimnàstica Rítmica la Vila.

Pujar