Castellano

Viator Costa Blanca femení de la Vila Joiosa disputarà dues competicions europees en 2022

Viator Costa Blanca femení de la Vila Joiosa disputarà dues competicions europees en 2022
  • El conjunt viler aconsegueix classificar-se per al Campionat d'Europa de Clubs de Rugbi Platja i la Superibèrica de rugbi platja després de finalitzar segones en les Sèries Espanyoles de Rugbi Platja

MÉS FOTOS
Viator Costa Blanca femení de la Vila Joiosa disputarà dues competicions europees en 2022 - (foto 2)

El Viator Costa Blanca Femení de La Vila Joiosa ha quedat subcampió de les Sèries Espanyoles de Rugbi Platja 2021.

El conjunt alacantí va resultar campió en l'edició 2019, l'última celebrada, ja que en 2020 no van poder celebrar-se a causa de la pandèmia.

Amb la consecució del subcampionat el combinat viler aconsegueix la classificació per a dues competicions europees, el Campionat d'Europa de Clubs de Rugbi Platja que tindrà lloc a Lignano (Itàlia) en 2022, data encara a confirmar, i la Superibèrica de rugbi platja, competició que disputen els quatre millors clubs portuguesos i els quatre millors espanyols i que tindrà lloc a Ericeira (Portugal) en 2022 (data a confirmar).

Sobre el Viator Costa Blanca Club de Rugbi

El Viator Costa Blanca Club de Rugbi és un de rugbi l’objecte del qual és promocionar el rugbi sevens i rugbi platja a cinc, particularment el femení

El Club de Rugbi Costa Blanca és membre fundador de l'Associació Nacional de Clubs de Rugbi Platja a cinc

L'equip està format per jugadores espanyoles de tota la geografia nacional, amb un 50% de jugadores de la Costa Blanca. Es convida puntualment a jugadores estrangeres d'alt nivell, que ajuden a les nostres jugadores en el seu desenvolupament

Club organitzador igualment del Rugbi Sevens Costa Blanca i amb un equip femení participant en les Sèries Espanyoles de Rugbi Seven i de Rugbi Platja a cinc. Actual campió d'Espanya de les primeres Sèries de Rugbi Beach 5.

Sobre les sèries espanyoles de rugbi a cinc

Les sèries espanyoles de rugbi platja és un circuit de 10 tornejos classificatori per al Campionat d'Europa de Rugbi Platja de clubs.

El torneig es disputa en categoria absoluta tant masculí com femení.

L'edició 2021 compta amb 10 seus:

  • Illescas (26 de juny)
  • Barcelona, 10 i 11 de juliol
  • Manilva 10 de juliol
  • Valodviño: 17 i 18 de juliol
  • Carboneras: 31 de juliol
  • As Pontes 6 i 7 d’agost
  • Sanlúcar. Per confirmar
  • La Vila 21 d’agost

Cada equip pot anar als tornejos que decidisquen, però per a la classificació final puntuen els 3 millors resultats obtinguts.

Sobre Rugbi Platja

El rugbi platja és una modalitat de rugbi que es disputa amb 5 jugadors en un camp d'arena de 25 x 25 metres, més zones assage. Cada partit compta amb dues parts de 5 minuts cadascuna.

Pujar