Castellano

El Viator Costa Blanca femení lluitarà per obtindre bons resultats a l’Algarve, Portugal

El Viator Costa Blanca femení lluitarà per obtindre bons resultats a l’Algarve, Portugal
  • L'equip espanyol disputarà aquest pròxim cap de setmana el torneig de rugbi Algarve 7s

MÉS FOTOS
El Viator Costa Blanca femení lluitarà per obtindre bons resultats a l’Algarve, Portugal - (foto 2)

El Viator Costa Blanca femení arriba al campionat amb la intenció de continuar creixent en un dels tornejos més reconeguts a nivell internacional. Les vileres van ser campiones de les sèries espanyoles de rugbi platja l'any 2019. A més, aquesta mateixa campanya han quedat quartes en la Copa de la Reina.

L'Algarve 7s celebra la seua tercera edició en l'estadi i complex esportiu de Vila Real de Sant Antoni, a l'Algarve Oriental. Aquest campionat és un dels tornejos de rugbi més reconeguts a nivell internacional, on multitud d'equips arribats de diferents parts del món es donen cita en terres lusitanes.

El torneig donarà principi el divendres 10 de juny amb l'arribada dels equips i una festa de benvinguda per a tots els competidors. El dissabte ja comencen a disputar-se durant el dia les primeres trobades de la competició, una vegada finalitzats, hi haurà una festa en una de les platges de la zona. Posteriorment, el diumenge es disputaran les fases finals de l'Algarve 7s fins a conéixer als guanyadors. Finalment, una vegada s'hagen disputat les finals, l'organització del campionat donarà els premis corresponents.

El Viator Costa Blanca femení jugarà en el Grup B i ja coneix els qui seran els seus rivals, l'Hong Kong, LSPA-Livonia i Ubuntu Academy.

Convocatòria

La convocatòria oficial de l'equip és la següent: Laura Arnaiz Castela (Olímpic de Pozuelo), Tecla Masoko Bueriberi (El Salvador Valladolid), Ingrid Algar González (Cisneros Madrid), Silvia Morales González (Olímpic de Pozuelo), Luz María Martín Márquez (Olímpic de Pozuelo), Marta Barby Fernández (Universitat de Sevilla), Delia Velasco Montero (Universitat de Sevilla), María García Romero (Universitat de Sevilla), Natalia Rufo Hernández (Universitat de Sevilla), Lucía Martín Lobo (Universitat de Sevilla) i Denisse Gortázar Valverde (Enginyers Industrials Madrid).

Pujar